Dansk mad ud af huset

Menu 1   –   130 kr. pr. person

Lyssej 
Serveret med æg, asparges, rejer og grønt

Kold glaseret skinke
med ægge stand, asparges, og sprød salat
Små frikadeller
med kartoffelsalat
Afskåret roastbeef
med ærter og peberrod
Frugttærte 
med cremfraiche eller ostelagkage

Menu 2   –   145 kr. pr. person

Tunmouse
Med æg og rejer
Fiskefilet
med remoulade
Små frikadeller
med kartoffelsalat
Afskåret roastbeef
med ærter og peberrod
Kold glaseret skinke
med ærter og peberrod
Frugttærte eller ostelagkage
med fløde og cremefraice 
Menu 3   –   160 kr. pr. person
Tunmouse
Med æg og rejer og flutes
Fiskefilet
med remoulade
Små frikadeller
med kartoffelsalat
Tarteletter
med høns i aparges
Koteletter i fad
RIbbensteg 
med surt og rødkål
Frugttærte eller ostelagkage
med fløde og cremefraice